FACTS ABOUT خواص دمنوش عناب خشک REVEALED

Facts About خواص دمنوش عناب خشک Revealed

Facts About خواص دمنوش عناب خشک Revealed

Blog Article

عناب خشک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عناب تازه دارد. عناب خشک، خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این خاصیت عناب باعث می‌شود سیستم دفاعی بدن، تقویت شود. همچنین از دیگر خواصی که به این میوه‌ی پر خاصیت نسبت داده می‌شود، آرامش در هنگام خواب است.

مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال‌ها): عناب به صورت اعجاب‌آوری غنی از مواد مغذی گیاهی که فعالیت‌های خاص زیستی دارند (فیتونوترینت‌های زیست فعال) است و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بالاتری نسبت به گیلاس، انگور و سیب از خود نشان می‌دهد.

کسانی که داروهای مربوط به دیابت مانند انواع قرص‌ها قند خون و انسولین را مصرف می‌کنند، نباید عناب بخورند.

این میوه می تواند به سرعت شما را سیر کند و از تنقلات ناسالم بین وعده های غذایی جلوگیری کند.

این دارو علیه هلیکوباکتر پیلوری، باکتری هایی که مسئول بیماری های گوارشی مانند زخم معده و اسیدیته هستند، عمل می کند.

عناب برای افراد سردمزاج، نفخ‌آور است. افراد سردمزاج می‌توانند عناب را با مویز بخورند.

به این منظور می‌توانید ابتدا تعدادی عناب خشک را تهیه کنید. با افزودن مقداری چوب دارچین یا زنجبیل می‌توانید طعم بهتری به این دمنوش بدهید.

عناب می‌تواند سلامت تخمدان را بهبود بخشد. در خواص درمانی عناب خشک مطالعه‌ای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد.

خوردن عناب به سلامت قلب شما کمک بسیاری می‌کند، زیرا دارای موادی است که برای قلب و بهبود کارکرد آن لازم و مفید هستند. این میوه دارای مقدار بسیار مطلوبی از پتاسیم و سدیم است که باعث روان‌سازی مسیر حرکت خون و جلوگیری از ایجاد فشار خون می‌شود.

تعداد کمی از مطالعات آزمایشگاهی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی ثابت کرده است. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه کالابریا نشان داد که می تواند به طور موثری گسترش سلول های سرطانی بدخیم پستان را کاهش دهد و حتی آن ها را از بین ببرد.

میوه عناب می تواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوان های شکننده دارند مفید باشد. دارای غلظت بالایی از مواد معدنی مورد نیاز برای تشکیل استخوان است.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

این اسیدهای چرب، به خصوص پالمیتولئیک اسید، به کارکرد اسید چرب امگا ۶ کمک می‌کنند.

عناب حاوی موادی موسوم به تانیس است. طبق برخی مطالعات، تانیس‌ها ضدعفونت، ضدالتهاب و ضدخونریزی هستند و می‌توانند خونریزی غیرعادی را متوقف کنند.

Report this page